Guļbūves, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
pārstrādes produkti šķelda, ēvelēšanas, zāģu, skaidas, apdares dēļi, dēlis, apdares vagonka, apšuvuma, guļbūves

Izbushka, viesu nams-pirts

Latgales 268B, Rīga LV-1063
Viesu namā pieejami: ✓ Stāvvieta ✓ Balkons ✓ Terase ✓ Bezmaksas Wi-Fi ✓ Atļauti mājdzīvnieki ✓ Baseins ✓ Pirts Viesu nams:

Krievu pirts ar banketa zāli Rīgā, Ķengaragā. Viesiem pēc pirts piedāvā silto baseinu ar hidromašāžu. Pie guļbūves ēkas atrodas laukums aktīvai atpūtai, automašīnu stāvlaukums.

AJ Gravels, SIA, karjers Agitas 2

"Smiltskalni" , Grāveru pagasts, Krāslavas nov. LV-5655
Apraksts:

SIA "AJ Gravels" ir karjers Aglonā. Galvenā darbības specifika ir grants, smilts, akmens ieguve. Iegūšana un realizācija. Ekskavatoru noma, transporta pakalpojumi un piegāde.

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Eko nams, SIA

Celtniecības 26, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

Ražojam kvalitatīvu guļbūves karkasu no priedes masīvkoka. Produkts atzinīgi novērtēts Skandināvijā, mūsu galvenajā eksporta tirgū, jo guļbūvēm ir: - Klasisks (dažāda augstuma) baļķu salikums; - Tradicionāli (skandināvu) stūra savienojumi; - Garantēta baļķu konstrukciju stabilitāte; - Autentiski baļķu profili, frēzējumi, urbumi, u. c. SIA "EKO NAMS" vairāk nekā 20 gadus saviem B2B biznesa un privātajiem klientiem nodrošina: - Mūsdienu prasībām atbilstošu CAD/CAM guļbūvju ražošanu; - Ēkas karkasu detalizētu 3D modeļu izstrādi; - Baļķu apstrādi ar ciparu vadības CNC iekārtām. Baļķu sienu/konstrukciju m² cena Latvijā: 180Eur+PVN. Komplektējošie kokmateriāli un karkasa projektēšanas maksa ietilpst cenā.

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

Valmiera-Andren, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Produkcija:: ✓ Dūmgāzu attīrīšanas sistēmas ✓ Gāzes pārvades sistēmas ✓ Ķīmisko procesu iekārtas ✓ Vertikālie un horizontālie rezervuāri ✓ Ķimikāliju cauruļvadi ✓ Pazemes rezervuāri ✓ Metāla rezervuāri Rezervuāri, cauruļvadi augsti agresīvām ķimikālijām:

Rezervuāri, cauruļvadi un citas konstrukcijas sālsskābei, sērskābes šķīdumiem, dzelzs hlorīdam, fosforskābei, sāls šķīdumiem, sārmiem utt. Kopš 1998. gada ražojam dūmgāzu attīrīšanas sistēmas (skruberus), kuri domāti atmosfēras aizsardzībai un siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisijas mazināšanai, kā arī rezervuārus šķidrumu uzglabāšanai.

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
Apraksts: SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" uzsāka savu darbību 2012. gadā. Piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu metāla/tērauda konstrukcijas jomā: metāla/tērauda konstrukcijas izgatavošanu, pretkorozijas apstrādi, metināšanas šuvju kontroli, malu slīpēšanas apstrādi, montāžas un krāsošanas darbus, kā arī citus augsti kvalitatīvus un profesionālus pakalpojumus. Izgatavojam metāla/tērauda izstrādājumus atbilstoši klientu vajadzībām. Izpildām gan individuālus, gan uzņēmumu pasūtījumus. Klientu apmierinātība ar piedāvātajiem pakalpojumiem ir mūsu PRIORITĀTE.

Laubet, SIA, Celtniecības tehnikas noma ar operatoru

Turpinām strādāt klātienē!
Muitas 3d, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Laubet piedāvā: betona izstrādājumi, betona grodi, aku grodi, grodu vāki, grodu savienojumi. Strādājam visā Latvijā! Ekskavatora, celtniecības tehnikas, pašizgāzēja noma, celtniecības darbi, jumtu maiņa Daugavpilī

Guno M, SIA, Birojs

Striķu 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mūsu pamatdarbības virzieni:: ✓ Veterinārija ✓ Grāmatvedības un finanšu vadības datorprogrammas ✓ Grodu ražošana un piegāde Par uzņēmumu:

SIA “Guno M” uzņēmums ir dibināts 2001. gadā. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā veiksmīgu, darbīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu. Laikā gaitā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un zināšanas, attīstījušies un paplašinājuši savu darbību.

Pirmā Betona Kompānija, SIA

Liginišķu 26, Daugavpils LV-5415
Apraksts:

Kokmateriāli žogiem, izgatavojam koka žogus (egle, priede, lapegle u.c.)

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

Engels Hus, SIA

Meliorācijas 9, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par mums::

Norvēģu tipa guļbūves. Koka karkasa un paneļu mājas. Engels Hus meistaru komandai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze norvēģu dzeguļu pakša guļbūvju ražošanā un koka karkasa māju ražošanā. Mūsu māju būvniecībai mēs izmantojam tikai labākās kvalitātes kokmateriālus no Latvijas mežiem. Mums būtu liels gods radīt jūsu sapņu māju!

Cel, SIA

Jūrmala
Par uzņēmumu:

SIA "CEL" pieredzējis būvinženieris veic būvju un ēku tehniskās apsekošanas, ekspertīzes, kā arī būvniecības procesa projektu vadību, būvuzraudzību. Konsultācijas būvniecības jautājumos. Būvju tehnisko apsekošanu veic sertificēts un pieredzējis būvinženieris.

SGA Plus, SIA

Māriņkalns , Ziemera pagasts, Alūksnes nov. LV-4332
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums jau vairāk kā 20 gadus Latvijā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība. Eksports uz Angliju, Holandi, Īriju, Igauniju, Arābu Emirātiem. Zāģēšana, ēvelēšana, impregnēšana. Šķeldošanas pakalpojumi. Izbraucam pie klienta. Apaļkoku iepirkšana. Taras dēļi, neapstrādāti dēļi, sētas stabi, mieti, bruses, koka dārza elementi. Koka iepakojums, paletes. Koka priedes, egles, skujkoku dēļi, līstes, žoga elementi, virpoti stabi. Hapingi, cappingi. Kurināmā, šķeldas ražošana. Granulu tirdzniecība. Kvalitātes sertifikāts.